Viktigt med ett bra fallskydd

Fallskydd, det är bra att ha då det arbetas på höga höjder. Om du har behov av ett fallskydd, eller fler, så kan du hyra det, via Inomec. Just att arbeta på höga höjder, det innebär en hel del risker. Det är därför alla som arbetar med det måste gå en fallskyddsutbildning. Därtill är det även viktigt att ha bra skydd, så som sele, eller andra typer av fallskydd.

Hos Inomec finns det även smart utrustning för persontransport att hyra, utöver deras fallskydd. De har bland annat:

  • Tripod
  • Rapide personlyft
  • Personkorg

Sedan har de olika selar, räddningsvischar och mycket mer. Allt detta går bra att hyra. Det så att du slipper köpa in egna. Perfekt om det är för endast ett projekt.

Skydd mot fall

Så snart man arbetar över 2 meters höjd, så är det ett måste att använda fallskydd. Idag finns det lite olika skydd mot fall att använda. Det hela beror på vad det är man ska jobba med och på vilket sätt. Det är inte alltid ett måste att köpa det som behövs. Det går ju att hyra! Hos Inomec finns det en hel del utrustning och maskiner som är för uthyrning.

Hyr det du behöver

Inomec hyr ut det mesta du kan tänka dig. Bland annat har de en hel del saker och utrustning inom lyft. Det finns därmed olika sorters lyftutrustning att välja mellan. De har även linjeutrustning. Sedan så har detta företag även olika utbildningar, om det är så att du eller dina medarbetare har behov av det.