Smarta plastsäckar och påsar

Något många företag behöver ha, det är plastsäckar. Det finns många bra plastsäckar och påsar att hitta hos Polypac. Säckar och påsar i plast är bra att ha för många olika saker. Det så att ni kan hålla det rent och städat hos er verksamhet. Bland de plastpåsar och säckar som finns att välja hos Polypac har ni bland annat:

  • Sopsäckar
  • Papperskorgpåsar
  • Sanitetspåsar
  • Kemslang
  • Returplastsäckar

Ni kan om ni vill välja påsar i grön polyeten. Det är miljövänliga påsar tillverkad av förnyelsebar råvara.

Säckar och påsar i plast

Om ni har behov av att köpa in plastsäckar eller plastpåsar så är det smart att kolla in det sortiment som finns hos Polypac. Avfallspåsar är ju något som de flesta företag har behov av. Ni kan välja att köpa flera olika plastsäckar och påsar till just det ni behöver.

Hos Polypac finns det inte bara plastpåsar och plastsäckar utan de har även en massa andra bra produkter i sitt sortiment.

Hitta det ni behöver hos Polypac

Polypac kan detta med förpackningar och hos dem finns det en hel del produkter för olika branscher. De har produkter för industri och bygg, det i form av tejp, sträckfilm, folier, mjölkpapp och annat. De har även produkter för butik och e-handel. Bland anat bärkassar, e-handelspåsar, zip-påsar med mera. Det finns även smarta påsar för livsmedelshandeln, så som charkpåsar, matavfallssäckar, fruktpåsar och så vidare.

Så utöver plastsäckar och påsar kan ni även få tag på annat ni kan ha stor nytta av i er verksamhet. Kolla gärna in deras hemsida för att se hela deras utbud.