OVK besiktning i Stockholm för fastighet enligt lag

År 2006 blev det lagstadgat att energideklarationer är obligatoriska, och eftersom att en energideklaration är giltig i 10 år är det nu många som behöver förnya sina och då är det skönt att direkt kunna vända sig till en expert som hjälper er på bästa möjliga sätt för att maximera er effektivitet och hur ni använder energi på bästa möjliga sätt. Eftersom att det även är väldigt smidigt att utföra en OVK besiktning vid samma tillfälle så ska ni absolut vända er till Solna Kanalteknik AB som är aktiva i hela landet och kan utföra en OVK besiktning i Stockholm med hjälp av erfarna experter. 

Certifierade energiexperter i Stockholm

Då man på Solna Kanalteknik AB vill leverera bästa möjliga hjälp och arbete har man enbart certifierade energiexperter som kommer ut till er och genomför energideklarering för fastigheten. Då har ni detta giltig i 10 år framöver och ni behöver heller inte tänka på att skicka in något till Boverket eller annat pappersarbete eftersom att man på Solna Kanalteknik AB hjälper er med hela processen så att ni kan luta er tillbaka och lämna över arbetet i händerna på riktiga proffs. 

Minska dina energikostnader

När Solna Kanalteknik AB genomför OVK besiktning och energideklaration för er fastighet i Stockholm hjälper de även gärna till att se över hur ni förbrukar er energi och vad som går att effektivisera och modernisera för att ni ska kunna komma ner i energikostnader, något som gynnar både plånbok och miljö. Så är det så att ni vill ha hjälp av den bästa på marknaden som har koll på allt vad gäller lag om energideklaration och OVK besiktningar i Stockholm ska ni direkt surfa in hos ovkbrf.se för att ta en första kontakt så att ni kan boka er tid inom kort oavsett vart ni befinner er i landet.